SAKER ATT GÖRA I HURGHADA

Sedan turismen i Hurghada upplevde sin turist explosion på 70 – 80 talet har platsen blivit oumbärlig del av destinations för många semesterfirare. Hurghada ligger direkt vid kusten in till Röda havet och är en perfekt plats att tillbringa sin semester på. 

Röda havet erbjuder många bra möjligheter för snorklings aktiviteter från nybörjare till erfarna. Dykningen är i världsklass där människor från hela världen tar sig hit för att utforska undervattens livet. Havet är känt för delfinernas frihet i både Hurghada och Marsa Alam. Havssköldpaddornas paradis i Marsa Alam och revet för havets konungar vit haj och hammarhaj som ni finner lättast vid Sharm el Sheikh men även också Marsa Alam har populära rev.

Följ vår lista av några från Hurghadas populäraste havs aktiviteter.

Delfin Tour Hurghada
schnorcheln in hurghada

SNORKLINGS TURER

Delfin utflykt

Röda havet är ett paradis för alla som älskar dyk – och snorkling. Du möter kristallklart vatten och solskenet som värmer hela själen. Bara denna upplevelse gör Egyptiska röda havet till de perfekta resmål för semesterfirare världen över.

Snorklings utflykten till delfinerna är ett måste! Detta är dessutom en av våra höjdpunkter av utflykter. Du kommer möta delfinerna i deras naturliga livsmiljö, uppleva deras ljuvliga konversationer. Snorkla och simma med delfiner, utforska röda havet med olika arter av färgglada koraller och fiskar. Njut av en helt annan plats och ett helt annat liv en de ovanför vattenytan.


VISA DETALJER

RELAX & HA ROLIGT

Mahmya Island snorklings utflykt

Upplev paradiset i Hurghada på en vit sandstrand, turkost vatten och en blå himmel med stor sol. Mahmya Island är en av våra mest populära båtturer. Mahmya Beach är en del av Giftun Island Nationalpark i Hurghada. Platsen är mycket populär bland snorklare, dykare eller för sol och bad. 

På ön Mahmya står inget i vägen för att koppla av under den varma solen. Eller bygg det perfekta sandslottet tillsammans med barnen vid vattenbrynet. Vi rekommenderar denna fantastiska dags aktivitet för hela familjen.


VISA DETALJER

hurghada-urlaub-mahmya
Mahmya Island Strand Hurghada
Hurghada Katamaran
Ocean Diva katamaran hurghada

Snorkeling & Relaxing

Katamaran Upplevelse

Har du någonsin seglat med en Katamaran? Du bör definitivt inte missa detta underbara äventyr under din semester i Hurghada!

Katamaraner är extremt bekväma båtar, även i tuffa väderförhållande. Du kan sitta i solen och njuta av den fantastiska havsutsikten medan du seglar. Du kommer färdas till de mest fantastiska snorkling reven i Röda havet utanför Hurghada. Utflykten rekommenderas till hela familjen, där barnen kommer bli upphöjda av glädje under  den svävande känslan uppe på vattenytan när katamaranen driver fram. 


VISA DETALJER

FAMILJ AKTIVITETER

Piratskepp från Hurghada

Barn fantiserar ofta om prinsessor och pirater. Med vår utflykt på ett exklusivt piratskepp får barnen sin unika chans att leka pirater under tiden skeppet seglar till de vackraste reven ute på Röda havet. Dagen på skeppet är mycket originell och unikt. Ni kommer garanterat att älska detta hela familjen.

En fantastisk snorkling tur väntas på ett magiskt rev utanför Hurghada kusten. Kliv ombord på piratskeppet och börja ditt äventyr med en heldag på sjöss. Skepp och Hoj!


VISA DETALJER

piratenschiff1
Piratenboot hurghada ausflug
Tauchen in Hurghada
Tauchen Hurghada Scuba Diving

DYK UPPLEVELSER

Dykning i Hurghada

Röda havet har blivit känt som ett av världens bästa dykplatser världen över. Turister från hela världen åker till Röda havet för att upptäcka det fantastiska utbudet som platsen har i sitt undervattensliv. Är du en ivrig och hungrig dykare som letar efter nya äventyr under havsnivån, då rekommenderar vi verkligen Röda havet för dig. Kanske har du redan dykt i Egypten och blivit kär?

Vi har utflykter för alla nivåer av dyk – och snorkling. Från den mest avancerade dykaren. Där du utmanar branta bergsväggar, möter hajar och kämpar på öppet hav. Till platser där du övar din färdighet för att gå upp till nästa level i mötet av undervattens världen.

 


Visa detaljer

Familj äventyr

Orange Bay Island

Orange Bay är en upplevelse av de Egyptiska Karibien i Hurghada. Den vackra Orange Bay är en strandsträcka på den så kallade Giftun Islands nationalpark belägen utanför Hurghada. Platsen utstrålar en ren karibisk känsla att koppla av och varva ner på. Det är en fantastisk ö att utforska. Platsen är tagen direkt från en bild av det bästa paradiset att uppleva. Med sitt kristallklara vatten och kritvita sandstranden. 

Du ska inte missa denna fantastiska plats när du är på semester i Hurghada. Här finner du alla regnbågens färger av korallrev och fiskar. Det finns även en uppskattad gunga och hängmatta placerat ut över vattnet, där du kan ta härligt lekfulla bilder. 


Visa detaljer

Hurghada Orange Bay Insel
Orange Bay Insel
royal-sea-scope hurghada
royalseascope

Familj Upplevelse

Glas båt Hurghada

Royal Seascope är perfekta familjeutflykten eller utflykten som är anpassade för de som inte kan snorkla – eller dyka. Det är en båt med utformning av enorma panoramafönster och en glasbotten. Här har du chansen att se Röda havets undervattensliv utan att doppa dig i Röda havet. Hoppa ombord på glas båten och upptäck de marina livet. Vi rekommenderar Royal Seascope i Hurghada till barnfamiljer med barn som också vill se livet under vatten

 

 


Visa detaljer

Privat Boot Hurghada
Schnorcheln in Hurghada

Snorklings utflykt

Hyr din Privata båt från Hurghada

Vill du utforska Röda havet ensam med din familj eller ditt kompisgäng så finns de en populär aktivitet i vårt program för detta. Hyr en privat Yacht för en dag från Hurghada. Denna utflykt ger dig en mycket speciell upplevelse under din privata cruising över Röda havet.

Du upplever lyx av livet. Vill du hyra en privat snorkel charter där du inte tillbringar dagen med en grupp av andra turister är denna båttur precis vad du behöver. Luta dig tillbaka koppla av medan kaptenen tar dig över det vackra kristallklara hav som Egypten levererar. Tillbringa din dag i vackra omgivningar med nära och kära och njut som en VIP med integritet och exklusivitet.

 


Visa detaljer

Snorkla & Bada 

Paradise Island

En annan paradisstrand bredvid Orange Bay och Mahmya Island är den hisnande stranden Paradise Island. Även benämnt som Egyptens Maldiverna av återkommande semester gäster. Ön kan endast nås med båt och tillhör även nationalparken Giftun Island i Hurghada. Många semesterfirare bokar sin båttur ut till ön för att utforska Röda havets fascinerande undervattensvärld. 

Gästerna som kommer fram till ön kan inte sluta att beundras av de lugna kristallklara vattnet i den vackraste turkosa färg du skådat. Platsen är en vacker omgivning med en vit ren strand. Vi garanterar att bildgalleriet i din mobiltelefon blir fullt av bilder i försök att fånga den vackraste bilden. Men bilderna kommer aldrig kunna göra sig rättvisa till verkligheten.

 


Visa detaljer

Boat trip Paradise Island hurghada
Paradise Island hurghada

Sol & Bad med snorkling

Giftun Island

Giftun Island är en populär National park utanför Hurghada att besöka. Du måste tanig till platsen med båt.

Öns kustlinje är ett paradis för din snorkling upplevelse. Platsen är också perfekt för att koppla av med sol och bad på ön.

Åk på en dagstur för att koppla och njuta av vad livet har att erbjuda. Havet bjuder in dig till en magisk värld med regnbågens alla färger av koraller och fiskar. Stranden bjuder in dig till sandslotts bygge, eller solbada direkt vid vattenbrynet medan barnen har vattenkrig i de turkosa vattnet.

 


Visa detaljer

giftun island schnorcheln hurghada
Giftun Insel Hurghada