DE BÄSTA ERBJUDANDE FÖR DIG!

SAKAR ATT GÖRA I HURGHADA

Quad Safari Tour Hurghada
Eftermiddagstur Fyrahjuling El gouna

Spänning & AKTION

Fyrahjuling

Öknen utanför Hurghada är en fantastisk lekplats för många äventyrslystna semesterfirare. De mest populära aktiviteterna är  safarin på fyrahjuling från Hurghada. Aktiviteten erbjuder mycket adrenalin, action och grus ända in i näsborrarna.

I Hurghada liksom Marsa Alam och Sharm el Sheikh så finns de plats för branta sanddyner kombinerat med packad och porös sand som ger den bästa upplevelsen till dig. Under safarin ingår det stopp i beduin byn. Där  får du inblick från Egyptens äldsta befolkning. Här får du se hur de lever bort från all teknik. Är det något du själv skulle klara av i dagens tid?

Beroende på vilket äventyrspaket du väljer så finns de olika utformande av programmen. Du kan njuta av middag, show kamelridning eller en enkel visit med te och Shisha. 


VISA DETALJER

POPULÄRA AKTIVITETER

Super Safari

Hurghada erbjuder många turer i öknen. Den östra öknen även  kallad arabiska öknen är en del av Sahara öknen. Om du vill utforska platsen är super safarin den bästa lösningen för er. Ni tar er runt på fyrahjulingar, buggy bilar och Jeepar under dags programmet.

Ni besöker en beduin byn. Där ni får ta del av befolkningens traditionella sätt att leva bort från städers civilisationer och modern teknik. Testa de Egyptiska teet under besöket och rök en aromatisk Shisha. Platsen är ett utmärkt tillfälle för en magisk upplevelse till solnedgången.


VISA DETALJER

Hurghada Jeep Safari Super Safari
Super Safari Hurghada